Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 74: ALERTĂ - SUNTEȚI PROȘTI!

dana budeanu

A apărut episodul 74 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre înțelegerea transpartinică de prelungire a stării de urgență, dar și despre afacerile cu măști pe care le fac greii din zona politică.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 73: Vasile Dâncu - teoretician de succes, politician ratat

Din episodul de astăzi:

”Urmează prelungirea stării de alertă de alertă pentru că în România nu există opoziție. Sanchi, se va face într-o formă mult îmbunătățită pentru că opoziția din România s-a așezat la discuții cu Arafat și cu alți închipuiți. Nu vă contest performanțele în serviciul de salvare SMURD, dar contest faptul că mințiți populație în continuare știind că nu există nicio pandemie. Ce pandemie există, domnule Arafat? Dar pandemia bolnavilor de cancer există, că au murit de 10 ori mai mulți în astea două luni.

Așadar, după ce domnul Ciolacu, adică șeful la opoziție, s-a întâlnit cu specialiștii, adică cu Arafat, nu știu dacă a mai vorbit și cu alți măscărici, a concluzionat că nu trebuie prelungită starea de alertă așa cum e, dar trebuie să dăm, totuși, niște măsuri, adică asta cu măștile pentru că suntem toți în niște combinații, dacă acceptați ceea ce vă solicită PNL-ul. Cum adică să porți mască, pentru ce? Cum să fiți de acord să nu se deschidă restauranturile și hotelurile? Ca să vă explic rapid, s-a ajuns la această înțelegere cu restul partidelor, totul se face pe combinații, pe bani mulți din vânzarea/ cumpărarea de măști. Ultima este a Ministerului Sănătății, de 40 de milioane de euro”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.