Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verdictul lui Radu Tudor: 'România are un premier care vine la 7.00 la Palatul Victoria, face ședințe de Guvern la 8.00 și uneori în weekend'

Radu Pop
www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor de la Antena3 publică un editorial în care observă seriozitatea de care dă dovadă actualul premier Nicolae Ciucă, relatează Bugetul.ro. „Face ședințe de Guvern la 08.00 și uneori în weekend”, a sesizat Radu Tudor.

„Comunismul s-a bazat pe distrugerea elitelor, promovarea analfabeților în funcții de partid și de stat, oprimarea credinței, supravegherea în masă a populației prin poliție politică și o suferință uriașă generată de crime politice și amenințare permanentă.

Încă n-am ispășit răul făcut asupra României în cei 50 de ani de comunism. Rănile încă se văd, se simt.

Am revenit acolo unde ne era locul, în Europa civilizată, dar suntem timorați, plin de cicatrici, cu o mentalitate dominată de metehnele trecutului. România plătește și azi un tribut uriaș trecutului stalinist.

E cineva azi capabil de idealurile fratelui Bălcescu? Are cineva vocația unui Saligny, care l-a chemat în România pe un anume Gustav Eiffel să construiască poduri pentru 100 de ani?

Pentru prima oară în 32 de ani, România are un premier care vine la 7,00 la Palatul Victoria, face ședințe de Guvern la 8,00 și uneori în weekend. Iar unii miniștri rup avioanele „spre casă” vineri la prânz și stau în carpe, la mama, la sarmale, până luni. Cu război la graniță și cea mai mare inflație ever. Încă nu au toți membri cabinetului conștiința necesară unei țări cu multe și grave întârzieri în domenii strategice.

Civilizația, credință și vocația occidentală trebuie regăsite în fiecare dintre noi, așa cum erau ele natural generate în societate de la 1859 la 1945.

De la Cuza până la Regele Mihai.”, a scris Radu Tudor, conform antena3.ro.

Vezi si: Nicolae Ciucă condamnă ferm comunismul: 'Destinul democratic al României, la care martirii din temniţe au visat, a devenit realitate!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.