Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vergil Chițac, după ce a câștigat primăria Constanța: Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru

stirileprotv.ro
Vergil Chițac

Candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, a câştigat alegerile, diferenţa fiind de peste patru mii de voturi faţă de următorul clasat, candidatul Alianţei USR-PLUS, Stelian Ion, potrivit datelor AEP. El a spus că după votul de duminică „PSD e istorie” în municipiu. Primarii Constanței din ultimii 20 de ani au fost de la PSD.

„Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică”, a scris Vergil Chițac pe Facebook.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, este câştigător în cursa electorală, conform datelor parţiale transmise de BEC, după numărarea a 94,48% din voturile exprimate la alegerile locale de duminică.

După numărarea a 93.984 voturi, reprezentând 94,48% dintre cele 99.476 valabil exprimate, la o prezenţă de 38,08%, pe primul loc în cursa pentru funcţia de primar al Constanţei este liberalul Vergil Chiţac cu 28,43% din voturi, în vreme ce candidatul USR-PLUS Stelian Ion şi cel al PSD Decebal Făgădău se află la egalitate, cu 24,25%.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.