Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verificări făcute de polițiștii prahoveni, după ce un copil a fost lăsat singur în maşină, în parcarea unui magazin

click.ro
masina politie

Poliţiştii prahoveni anunţă că au deschis un dosar în cadrul căruia fac verificări, după ce pe un grup de internet au apărut imagini cu un copil lăsat singur într-un autoturism, în parcarea unui supermarket din localitatea Puchenii Mari. Persoana care a filmat copilul le-a transmis părinţilor, pe internet, că acesta plânge şi i-a îndemnat să revină la maşină. Aceasta susţine că cei doi adulţi care au mers, în cele din urmă, la autoturism au ieşit de la o casă de pariuri situată lângă magazin, informează Agerpres.

Oficialii Poliţiei judeţene Prahova a anunţă că, după apariţia în spaţiul public a unui clip video în care apare un copil singur într-o maşină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu, conducerea Inspectoratului de Poliţie a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spaţiul public, astfel că poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societăţii comerciale în cauză.

Imaginile, postate pe un grup al şoferilor din Prahova, au fost publicate de o femeie care a scris, alături de clip: „Dacă eşti pe grup, vino, că îţi plânge fetiţa”.

Ulterior, femeia a reacţionat la comentariile pline de indignare ale altor membri ai grupului, adăugând că doi adulţi au mers, în cele din urmă, la autoturismul în care se afla copilul lăsat singur, cei doi ieşind nu din supermarket, ci dintr-o casă de pariuri.

„În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur. Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinţii copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului. În urma celor constatate, poliţiştii continuă verificările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliţia Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.