Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verișoara Maiei Sandu angajată la biroul Președintelul Parlamentului: Nu e niciun cumătrism

Publika TV
Igor Grosu

Președintele parlamentului, Igor Grosu a confirmat că verișoară Maiei Sandu, Tatiana Babin, este în echipa sa din Parlament. „Nu e niciun cumătrism” a declarat Grosu la „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Este verișoara doamnei Maia Sandu ? - Este. Vedeți un conflict de interese ? - Cu mine nu. Ea este un profesionist. Este cabinetul meu de încredere.

Este colega care a muncit ani de zile la partid. Eu am nevoie în cabinetul meu de persoane care să am încredere și eu am invitat-o.

Nu a fost recomandată. Unica discuție pe care am avut-o a fost la partid, pentru că cumva trebuia să dezgolim secretariatul partid, ne conducea secretariatul în cadrul partidului și discuția a fost pe interior, dacă găsim pe cineva care să sublinieze funcția dumneaiei, a durat un pic, după care a acceptat și este o persoană competentă cu experiență de care eu am nevoie în Parlament. Nu-i niciun cumătrism”, a declarat Igor Grosu, transmite Unimedia.

Președinta, Maia Sandu, a vorbit în premieră despre acuzațiile de cumetrism, după ce o altă verișoară de a sa, Anastasia Taburceanu a fost angajată la Guvern, în echipa prim-ministrei, Natalia Gavrilița.

Sandu spune că acesta nu poate fi numit un conflict de interese, „pentru că nu ea a angajat-o sau recomandat-o”.

Aceasta a afirmă că verișoara sa face un sacrificiu pentru că vine la un salariu mai mic, iar în echipa unui prim-ministru, totuși, nu poți angaja oameni pe care nu-i cunoști. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru Europa Liberă.

Anastasia Taburceanu, cu o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media, a fost numită purtătoarea de cuvânt a Nataliei Gavrilița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.