Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vero Căliman, 'Fetița Zurli', dezvăluiri dureroase după plecarea din Gașca Zurli: 'M-a rănit profund'

zurli.ro
Fetita Zurli Gasca Zurli

Vero Căliman, cunoscută sub numele de „Fetița Zurli' pentru publicul larg, a fost o prezență constantă în proiectul destinat copiilor timp de 15 ani. Recent, la vârsta de 36 de ani, aceasta a surprins pe toată lumea anunțând că se retrage din trupă. Ulterior, ea a captat din nou atenția publicului printr-un mesaj emoționant.

Mesajul postat de Vero Căliman în mediul online vine la doar câteva săptămâni după ce actrița a decis să plece din Gașca Zurli". Aceasta li s-a confesat internauților, spunând că se simte de-a dreptul rănită pentru că oamenii o asociază mai mult cu personajul pe care l-a interpretat vreme de 15 ani. Acum că nu mai face parte din proiect, artista speră să-și regăsească încrederea în sine și vrea să le demonstreze oamenilor cine e cu adevărat și de ce este în stare, în plan profesional.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine.

Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine', transmis Vero Căliman, alias Fetița Zurli, pe conturile de socializare.

"Am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc"

Vero trece acum printr-o perioadă delicată și încearcă să se regăsească și să-și găsească liniștea.

“Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei.

Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult” – a adăugat ea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.