Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Una dintre actrițele preferate ale româncelor s-a sinucis, după ce a participat, la 1 decembrie, la un concurs culinar

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actriţa spaniolă Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, a fost găsită decedată la domiciliul din Madrid. Serviciile de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, scrie presa spaniolă.

Actriţa, care tocmai împlinise 66 de ani pe 1 decembrie, a participat până acum câteva săptămâni la un concurs culinar la RTVE „MasterChef Celebrity 6”.

Poliţia Naţională a fost cea care a găsit cadavrul şi o sursă din anchetă a confirmat pentru EFE că actriţa s-a sinucis, scrie news.ro.

O persoană a sunat la 112 la ora 12:49 pentru a anunţa o tentativă de suicid pe strada Víctor de la Serna, domiciliul actriţei Verónica Forqué. La reşedinţă s-a deplasat personal medical care a confirmat decesul actriţei.

Verónica Forqué nu a ascuns niciodată că suferă de depresia care i-a provocat retragerea de la ultima ediţie „MasterChef Celebrity”. Chiar actriţa afirma că a abandonat concursul pentru că „nu mai puteam, corpul meu a spus ajunge”.

Verónica Forqué este fiica regizorului şi producătorului José María Forqué şi a scriitoarei Carmen Vázquez-Vigo, sora regizorului Álvaro Forqué (1953-2014) şi nepoata muzicianului şi compozitorului José Vázquez Vigo.

Câştigătoare a patru premii Goya, două Sant Jordi, trei Fotogramas de Plata şi recompensată la festivalurile de la Valladolid şi Málaga, Verónica Forqué (născută la Madrid, în 1955) a fost una dintre „fetele lui Almodóvar” în filme precum „¿Qué he hecho yo para merecer esto?”, „Matador” şi „Kika”, şi a lucrat şi cu regizorii Fernando Colomo, Manuel Gómez Pereira, Manuel Iborra şi Joaquín Oristrell.

De asemenea, a mai colaborat cu regizorii Fernando Trueba, Pilar Miró, José Luis García Berlanga, Jaime de Armiñán şi Antonio Mercero.

A jucat şi teatru: „Divinas palabras”, „Shirley Valentine”, „El sueño de una noche de verano”, „Doña Rosita la soltera”, „El zoo de cristal” sau „Ay, „Carmela!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.