Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verstappen a calificat drept 'stupide deciziile care ucid Formula 1' după penalizarea sa

www.agerpres.ro
Max Verstappen

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

"A fost o cursă superbă, dar cu decizii stupide, care ucid efectiv Formula 1", a mai spus pilotul în vârstă de 20 de ani, conform Agerpres.

Citește și: Simona Halep începe 'BALUL' la Turneul Campioanelor: Ce cote surpriză are românca la casele de pariuri în meciul împotriva Carolinei Garcia

"Există în acest juriu un idiot care ia mereu decizii împotriva mea", a adăugat Verstappen, în timp ce directorul echipei sale Christian Horner a calificat această decizie a juriului "incredibil de severă".

Plecat de pe poziția a 17-a a grilei de start după ce a fost penalizat cu 15 locuri pentru schimbări de elemente ale motorului său, Verstappen a realizat o incredibilă revenire și l-a depășit pe finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) cu trei tururi înainte de final și se situa pe locul 3. Dar el a primit o penalizare de cinci secunde și a pierdut locul pe podium "pentru că a părăsit pista și a avut un avantaj", conform aprecierii juriului.

"Toți piloții părăsesc pista, nu sunt limite, în virajul 9, se iese de pe pistă la fel ca în virajul 19 și nimeni nu spune nimic", a explicat Verstappen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.