Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verstappen, cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Stiriei

Motorsport Magazine
Formula 1 Monza

Olandezul Max Verstappen (Red Bull-Honda) a fost cel mai rapid în primele două sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Stiriei, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, vineri pe circuitul austriac de la Spielberg (4,318 km), transmite AFP.

În a doua sesiune, liderul Campionatului Mondial a parcurs cel mai rapid tur de pistă în 1 min 5 sec 412/1000, depăşindu-l pe australianul Daniel Ricciardo (McLaren) cu 336/1000 şi pe francezul Esteban Ocon (Alpine) cu 378/1000. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a avut al patrulea timp, la 384/1000 de rivalul său, înaintea calificărilor prevăzute sâmbătă.

Al doilea pilot Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas, clasat doar pe locul 5 în Campionatul Mondial, a obţinut doar al 12-lea timp, informează Agerpres.

Marele Premiu al Stiriei va fi prima dintre cele două curse de Formula 1 pe care circuitul Red Bull Ring de la Spielberg le va găzdui în acest sezon, cealaltă fiind programată pe 4 iulie.

Echipa Red Bull vizează a patra sa victorie consecutivă, chiar pe circuitul său de casă, după ce s-a impus în Marile Premii ale Principatului Monaco, Azerbaidjanului şi Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.