Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Verstappen și-a cerut scuze brazilienilor pentru remarca la adresa lui Felipe Massa

formula 1

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), unul dintre cei mai talentați tineri piloți din Formula 1, s-a scuzat în fața fanilor brazilieni pentru remarca făcută la adresa lui Felipe Massa (Williams) în weekend-ul Marelui Premiu al Bahrainului, relatează Reuters.

Pilotul de 19 ani l-a acuzat pe Massa că i-a compromis cel mai rapid tur al său în calificările de sâmbătă, iar când a fost întrebat ce îi va spune, olandezul a replicat: ''Ei bine, este un brazilian. Așa că nu sunt prea multe de discutat''. Verstappen, nevoit să abandoneze în Bahrain pe circuitul Sakhir din cauza unor probleme la frâne, a postat un mesaj pe Instagram pentru a clarifica remarca sa la adresa brazilienilor: ''Fiind un pilot pasionat, am fost foarte dezamăgit cu ultimul meu tur din calificări și am avut o reacție emoțională care a fost luată din context. În niciun caz nu am vrut să insult națiunea braziliană, pentru care am un mare respect și mereu a fost frumos când am vizitat țara. Vreau să-mi cer scuze brazilienilor care s-au simțit ofensați și abia aștept să concurez din nou în țara voastră'', conform Agerpres.

Massa a declarat că l-a avertizat pe olandez după cursă ''să fie atent cu ce spune pentru că va trebui să meargă în Brazilia și să concureze acolo''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.