Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste `apocaliptică` pentru adversarii lui Klaus Iohannis: Şeful statului nu are adversar

presidency.ro
Klaus Iohannis

Veste apocaliptică pentru adversarii lui Klaus Iohannis la finalul anului 2017. Se pare că şeful statului nu are adversar. Sociologul Marius Pieleanu susţine că, dacă mâine ar avea loc alegeri, președintele Klaus Iohannis ar ieși din nou învingător.

Citește și: Udrea la shopping cu mama! Suma uriașă pe care a plătit-o pentru o haină

”Președintele țării incontestabil este în centrul jocului de putere. Nu pierde nimic din simpatie publică, nici atunci când nu iese public. E singurul politician care azi e în jurul cifrei de 50%, dacă ar avea loc alegeri mâine pentru funcția de președinte. La ora la care vorbim, nu îl bate nimeni (pe Iohannis - n.r.), dacă ar avea loc alegeri într-un scurt timp”, a spus sociologul Marius Pieleanu la Antena 3.

Citeşte şi: Încă o dovadă că președintele Klaus Iohannis și Mihai Tudose colaborează foarte bine: Ce act s-a semnat la Cotroceni

Potrivit unui scenariu politic, 2018 va fi anul în care jocul președintelui Klaus Iohannis va fi esențial. Deciziile privind șefii instituțiilor de forță, relația funcțională cu premierul Mihai Tudose, adversitatea uriașă cu Liviu Dragnea - toate îl definesc pe Iohannis anul viitor ca pe un factor esențial de putere în jocul aspru de reașezare a centrelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.