Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru fanii Minecraft: pot juca jocul preferat în realitatea virtuală

arstechnica.net
minecraft

Jocul Minecraft poate fi jucat în realitatea virtuală după ce a primit un update. Jucătorii de pe PlayStation vor utiliza modurile Living Room și Immersive. Update-ul este gratuit dacă jocul a fost cumpărat anterior, anunță MEDIAFAX.

Update-ul Minecraft poate fi descărcat de pe PlayStation Store. Realiatorii săi promit o experienţă totală. Cei care au jocul nu vor plăti nimic pentru update, iar cei care sunt începători trebuie să plătească 20 de dolari.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Minecraft este disponibil în modul Living Room, în care apare afişat pe un ecran în faţa jucătorului. Pentru o experienţă completă, jucătorii trebuie să aleagă modul Immersive.

Ca să îmbunătățească experiența jocului, jucătorii au nevoie de headset-ul PlayStation VR, care costă aproximativ 1.400 de lei. Headset-ul poate fi folosit și la jocuri ca Iron Man, Doom sau Bonfire, care sunt accesibile în realitatea virtuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.