Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru mame: Ce a anunțat Ministrul Muncii

impact.md
mame

Ministrul Muncii vine cu vești bune pentru mamele din România. Dragoș Pîslaru a anunțat la Digi24 că Guvernul nu va tăia indemnizațiile pentru creșterea copilului. De asemenea, oficialul a mai declarat că nici nu va fi stabilit un plafon pentru indemnizații. Anunțul lui Dragoș Pîslaru vine în condițiile în care Ministerul Muncii a anunțat că numai 0,2% dintre beneficiarii indemnizaţiei pentru creşterea copilului, adică 242 de persoane, consumă o treime din bugetul alocat pentru indemnizații.

„Nu se pune problema stabilirii unui plafon pentru indemnizații. Noi am expus o realitate. Parlamentul trebuie să găsească o soluție. Noi am evidențiat că am ieșit din estimarea de buget. Am prezentat cifrele și am propus o dezbatere în societate așa cum este firesc. Acest Guvern nu va tăia și nu va plafona nimic”, a spus ministrul.

Citește și: Dacian Cioloş vrea să aducă un mare investitor în România: 'Am discutat'

Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului a fost încasată în judeţul Sibiu - aproape 160.000 de lei. Oficialii ministerului spun că în numai o lună de la eliminarea plafonului pentru indemnizaţii, „se înregistrează un dezechilibru în distribuirea banilor şi că situaţia trebuie dezbătută public”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.