Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste fabuloasă pentru Gigi Becali: Cum va putea recupera numele 'Steaua'

gigi becali

Veste fabuloasă pentru Gigi Becali. Se pare că patronul vicecampioanei va recupera mai repede decât se aştepta numele de Steaua de la Armată. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu anunță că va face publice o serie de documente care vor face lumină în cazul cluburilor FC Universitatea Craiova și Steaua București.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că a fost sunat de fostul patron al Universității Craiova, care i-a dat un act conform căruia CSA nu poate să-și creeze echipă de fotbal. Conform spuselor lui Mititelu, documentele arată prejudiciile produse de CSU și CSA celor două branduri fotbalistice. "Luni după amiază voi face public două acte oficiale emise de Ministerul Justitței și Ministerul Sportului care vor lămuri definitiv IDENTITATEA JURIDICĂ/SPORTIVĂ a cluburilor de fotbal de tradiție din România!

Citeşte şi: PREMIERĂ MONDIALĂ Austria INTERZICE fumatul de către minori

Pt obținerea acestor acte a trebuit să fac demersuri în continuu timp de 3 ani de zile! Funcționarii din ministere pur și simplu nu au vrut să le pună la dispoziție invocând fel și fel de tertipuri! Actele în cauză clarifică fără tăgadă situația juridică a clubului de fotbal Universitatea Craiova dar și a clubului de fotbal Steaua București!

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

Aceste acte emise de Statul Român pun în DIFICULTATE persoanele care conduc cluburile de drept public polisportive CS Universitatea DIN Craiova și Unitatea Militară CSA Steaua București! Practic aceste persoane cu reacredință prin acțiunile ilegitime desfășurate au provocat prejudicii imense celor două mari cluburi de tradiție ale României!

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

Nu-l apăr pe «'domnul cu baldachin în închisoare» ci apăr un pricipiu legitim cu privire la un partener de competiție de-a lungul a zeci de ani! Luni după amiază opinia publică va afla ADEVĂRUL!", a scris Adrian Mititelu, pe facebook. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit oficial FCSB, fiind recunoscută cu această denumire și de FRF și LPF.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Patronul Stelei a vorbit despre schimbarea de nume a echipei, din Steaua in FC FCSB: "Nu se schimba nimic din punct de vedere legal, doar denumirea. Din punct de vedere spiritual toata lumea joaca cu Steaua. Asteptam raspunsul oficial de la UEFA, o sa il facem public si se incheie problema asta. Romania daca faci referendum si ii schimbi numele in Dacia, tot Romania ramane, cu Mihai Viteazu si Brancoveanu. Istoria inseamna continuitate, palmaresul si istoria e la noi. Nu poti sa te nasti acum si sa zici ca ai 60 de ani, cum zice CSA.

Citește și: La 3 luni de la moarte, George Michael a fost înmormântat, în PRIVAT

Nu ai ce sa repari cu oamenii de la Minister. Hagi a zis ca vrea sa faca academie in Constanta si a fost trimis la Ovidiu. Noi o sa facem o petitie la Registrul Comertului si o sa dea un raspuns in 3-4 luni, o sa mai amane o luna doua, in maxim 7-8 luni castigam la Curtea Suprema numele inapoi, apoi la revedere nu mai avem treaba. Daca e modelul Stelei o sa faca si la Dinamo, la orice club. Dar depinde de jucatori, trebuie sa treaca tot pe la aia, ca noi ajunge la Curtea Suprema si la revedere nu mai face niciun club.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Mititelu o sa imi dea o hotarare din 1992 sau 1994, care obliga echipele departamentale sa se reorganizeze juridic, altfel nu mai joaca in cupele europene. Ei prin hotarare de guvern s-au transformat in asociatie, iar asociatia s-a transformat in societate pe actiuni. Ce treaba am eu cu Armata? Eu am legatura cu asociatia. Nu exista nici macar 1 la 1000 sa plece Reghecampf, orice s-ar intampla.", a spus Gigi Becali la sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.