Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste imensă de Sărbători: Se deschide o nouă fabrică în România - va angaja sute de oameni

money.ro
angajati fericiti

Veste imensă venită de sărbători pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. O firmă cunoscută îşi deschide o nouă fabrică şi urmează să angajeze sute de oameni. Este vorba despre Curent Metal, un producător de componente pen­tru electrocasnice şi furnizor al Arctic, care va construi o fa­brică în judeţul Dâmboviţa. Va angaja 900 de oameni, conform mediafax.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Compania a prezentat proiectul noii unităţi de producţie, o clădire de 11.000 mp, potrivit datelor de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. „Curent Metal este parte a companiei Akim Metal, un important producător de componente în industria aparatelor de uz casnic, cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniu, care deţine opt fabrici în Turcia. În cadrul sucursalei din judeţul nostru urmează a fi produse zece piese componente pentru maşinile de spălat ale SC Arctic SA (din material plastic, inclusiv carcasele), investiţia ridicându-se la o valoare de aproximativ 50 milioane euro“, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Decizia vine în contextul în care turcii de la Arcelik, proprietarul Arctic, au început să ridice cea de-a doua fabrică din România la Ulmi, în judeţul Dâmboviţa. Aici ei vor produce maşini de spălat. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a anunţat în primăvară că negociază cu trei companii din Turcia care sunt inte­re­sa­te să deschidă fabrici în judeţ, în apropierea unităţilor de producţie ale Arctic. Cele trei companii - Mefa Endustri, Telas şi A Group (din care face parte şi Curent Metal) - au în plan construirea de fabrici în comu­ne­le Comi­şani şi Văcăreşti, conform datelor oferite de consiliu, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.