Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste proastă de la doctori pentru Alexander Zverev. Germanul a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă în cursul meciului cu Rafael Nadal

si.com
Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă în cursul meciului cu spaniolul Rafael Nadal, din semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, desfăşurat vineri, informează EFE, conform Agerpres.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Zverev a precizat că, "potrivit primelor examene medicale, se pare că mai multe ligamente laterale de la piciorul drept sunt rupte".

"Luni voi zbura în Germania pentru a mai face câteva controale şi a găsi cea mai bună şi cea mai rapidă modalitate de a mă recupera", a adăugat campionul olimpic en titre.

Alexander Zverev (25 ani) a abandonat în setul al doilea al meciului cu Nadal, în momentul în care era condus cu 7-6 (10/8), 6-6, după un meci foarte echilibrat de mai bine de trei ore. El şi-a răsucit violent glezna dreaptă după ultima sa lovitură şi a fost evacuat într-un scaun cu rotile înainte de a se întoarce în cârje pentru a-şi oficializa abandonul.

Rafael Nadal va încerca să câştige al 14-lea său titlu pe zgura de la Roland Garros, duminică, împotriva lui Casper Ruud, primul jucător norvegian care a acces într-o finală de Mare Şlem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.