Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste PROASTĂ de sărbători pentru pistolarul din Craiova: RĂMÂNE în spatele gratiilor

inchisoare

Calvarul pentru Pavel Boboc Surdu a început luna aceasta când a fost arestat pentru încălcarea obligaţiilor impuse prin măsura controlului judiciar. Tânărul este acuzat că a tras cu pistolul în centrul Craiovei în luna iunie.

Pavel Boboc Surdu a fost trimis iniţial în judecată în stare de libertate pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi portul de cuţit fără drept. În luna decembrie a fost găsit într-un bar din Craiova, acolo unde se afla cu mai multe persoane cu care nu ar fi trebuit să intercaţioneze. Magistraţii l-au arestat imediat pentru încălcarea obligaţilor impuse prin măsura controlului judiciar.

În arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a ajuns şi Irinel Coandă zis „Charlie“. Magistraţii Judecătoriei Craiova au menţinut pe data de 20 de decembrie măsurile preventive faţă de Pavel Boboc Surdu, Irinel Coandă zis „Charlie“, Mihai Deculescu, dar şi Sandu Vitan. Inculpaţii sunt acuzaţi că au provocat un scandal într-un bar din entrul oraşului.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliala Lazăr, a organizat pe data de 1 iunie o petrecere la un bar din Craiova. Pavel Surdu a fost cel are le-a stricat distracţia tinerilor, iar împreună cu alte persoane a venit şi a făcut scandal.

Citește și: Un STAR al fotbalului mondial a fost ARESTAT: A fost prins BĂUT la volan

„La un moment dat, persoana vătămată, Lazăr Andrei, a auzit pe unul dintre prietenii săi spunând: «Bă, ăla nu e Michel?», apoi s-a întors să vadă ce se întâmplă, moment în care i-a văzut pe inculpaţii Deculescu Mihai, poreclit Michel şi pe Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, care aveau fiecare câte un cuţit în mână, lung de circa 40 de centimetri. Cu aceeaşi ocazie l-a auzit pe Michel când a zis: «Lazăre, ce căutaţi mă aici? Vă omor!», iar pe partea stângă l-a văzut pe inculpatul Surdu Ion Pavel care avea în mână un pistol cu care a început să tragă în direcţia lui“, au reţinut procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, anunță Adevărul.

Anchetatorii au mai stabilit că inculpatul Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, dar şi Mihai Deculescu, au încercat să îl taie pe Andrei Lazăr cu un cuţit. Printre atacatori s-a numărat şi Charlie (unul dintre liderii facţiunii Sezione Ultra).

Oamenii legii au găsit la faţa locului nouă tuburi de cartuşe, dintre care două de calibrul 9 mm, cinci de calibrul 10X22T şi două de calibrul 8 mm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.