Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste proastă pentru fanii Selenei Gomez: artista și-a anulat turneul mondial din cauza unei boli

Vedeta pop Selena Gomez a anunțat miercuri că își întrerupe turneul mondial ca urmare a efectelor secundare ale maladiei lupus, o boală autoimună cronică de care cântăreața în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că suferă în urmă cu un an, relatează AFP.

"Am descoperit că anxietatea, crizele de angoasă și depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridică propriile provocări", a explicat cântăreața într-un comunicat publicat pe site-ul turneului său.

Citește și: Campanie INEDITĂ de promovare a lecturii în Portugalia: Ia-mă cu tine

Revista People, care a fost prima care a difuzat a acest comunicat citând o sursă anonimă, a precizat că Selena Gomez "nu s-a simțit ea însăși" în ultimele luni. Acest lucru a determinat-o să-și anuleze turneul 'Revival' și alte evenimente programate anul acesta pentru a se concentra asupra sănătății.

'Vreau să mă concentrez asupra sănătății mele și de aceea am decis să iau o pauză. Le mulțumesc fanilor mei pentru sprijin. Știu că nu sunt singură și îi încurajez și pe alții care au probleme de sănătate să și le rezolve', a mărturisit Selena, conform Agerpres.

Ultimul show al artistei a fost pe 13 august la Auckland, în Noua Zeelanda, marcând încheierea etapei asiatice a turneului său și pe care trebuia să-l reia turneul săptămâna viitoare în America de Nord. 'Revival' trebuia să se încheie pe 18 decembrie la Guadalajara, în Mexic.

Lupus, o boală în care sistemul imunitar atacă țesuturile sănătoase ale corpului, afectează 5 milioane de oameni în întreaga lume, mai ales femei la vârsta procreației, potrivit Lupus Foundation of America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.