Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste proastă pentru Mircea Roșca, deputatul PNL arestat

mircea rosca

Deputatul Mircea Roşca, acuzat de trafic de influenţă după ce ar fi intervenit în favoarea unui văr al său şi a unui om de afaceri care l-a denunţat, îşi va petrece sărbătorile în arest preventiv. Asta după ce, magistraţii Curţii Supreme au admis, marţi, propunerea procurorilor anticorupţie de prelungire a măsurii până pe 18 ianuarie. Decizia nu este definitivă.

”Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, privind pe inculpaţii Roşca Mircea şi Rotilă Adrian.

În baza art. 234-236 alin. 2 Cod procedură penală prelungeşte arestarea preventivă a inculpaţilor: - ROŞCA MIRCEA pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 20 decembrie 2014 până la data de 18 ianuarie 2015, inclusiv. - ROTILĂ ADRIAN pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 21 decembrie 2014 până la data de 19 ianuarie 2015, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu în sumă de câte 25 lei pentru fiecare inculpat, se va plăti din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare.”, e verdictul magistraților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.