Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ pentru Angela Merkel

merkel bautura

Aproape jumătate dintre germani se opun unui al patrulea mandat de cancelar al Angelei Merkel, după alegerile parlamentare de anul viitor, relevă un sondaj de opinie realizat de Insa pentru revista germană Cicero, transmite miercuri Reuters.

Ancheta sociologică arată că 48% dintre germanii cu drept de vot nu susţin afirmaţia ''Sunt pentru rămânerea Angelei Merkel în funcţia de cancelar şi după alegerile federale din 2017''.

Citește și: O fostă prezentatoare de știri de la Antena 1, șantajată de fostul iubit cu poze cu ea goală: Ce fotografii a publicat / FOTO

Circa 27% dintre germani afirmă că vor ca lidera conservatorilor germani să rămână la conducerea guvernului şi după alegerile de anul viitor, în timp ce 25% au declarat că nu au o opinie privind acest subiect sau nu au răspuns deloc.

''Rezultatele acestui sondaj arată că germanii sunt tot mai plictisiţi de Merkel, care se află la putere deja de 11 ani'', a explicat redactorul-şef al revistei Cicero, Christoph Schwennicke.

Citește și: Acest număr ESTE INTERZIS în America: Iată motivul / VIDEO

El a adăugat că maniera în care Merkel a gestionat criza migranţilor este, de asemenea, un factor important. ''Acţiunea ei solitară în criza refugiaţilor vara trecută a fost o greşeală, atât la nivel naţional, cât şi la cel european'', a spus Schwennicke.

Angela Merkel a decis să menţină deschise graniţele Germaniei pentru sute de mii de refugiaţi veniţi din ţări devastate de război, ca Siria, Irak şi Afganistan, scrie agerpres.ro.

Citește și: Și-a dat compania în judecată pentru avea un serviciu prea plictisitor

Numărul zilnic al migranţilor care au intrat în Germania a depăşit în toamna trecută pragul de 10.000, dar s-a redus semnificativ în acest an ca urmarea a închiderii graniţei dintre Macedonia şi Grecia şi acordului UE-Turcia, care au descurajat migranţii ce intenţionau să traverseze Marea Egee pentru a ajunge în Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.