Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste TERIBILĂ pentru Simona Halep: WTA a anunțat-o că A PIERDUT marea finală - VIDEO

Roland Garros
Simona Halep suparata

Poloneza Iga Swiatek, locul 60 WTA, în vârstă de 18 ani, a învins-o pe Simona Halep, locul 4 WTA, în ancheta pentru lovitura anului, realizată de WTA.

Poloneza a câştigat cu o scurtă din meciul cu Kristyna Pliskova, din cadrul turneului de la Lugano, aleasă lovitura lunii aprilie.

Citește și: Laura Codruța Kovesi lăsată de izbeliște!

Halep a participat la această anchetă cu două lovituri. Una, un "passing" din meciul cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, din turul al doilea al turneului de la Dubai, aleasă lovitura lunii februarie, cu care a intrat în finala pe 2019, şi alta, tot un "passing", reuşit în partida cu britanica Johanna Konta, din turul al doilea al turneului de la Madrid, aleasă lovitura lunii mai.

În finală, în care au fost alese de fani cele mai frumoase patru lovituri din 2019, a participat şi Patricia Ţig, cu o "dreaptă" spectaculoasă, în diagonală, din meciul cu germana Laura Siegemund, din semifinalele turneului de la Bucureşti, aleasă lovitura lunii iulie.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Clasamentul în această anchetă a fost Swiatek - 40 la sută, Halep - 31 la sută, ucraineanca Elina Svitolina - 24 la sută (a participat cu lovitura lunii octombrie, reuşită la Turneul Campioanelor) şi Ţig - cinci la sută din voturi.

Iga Swiatek şi-a luat astfel revanşa, după ce a pierdut la limită în faţa Simonei Halep ancheta pentru favorita fanilor în sezonul 2019, realizată tot de WTA.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.