Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste tristă din lumea muzicii: Un rocker celebru anunţă că este posibil să nu mai cânte niciodată | VIDEO

Pinterest
rock

Cântăreţul de muzică rock american Meat Loaf spune că este posibil să nu mai cânte niciodată, din cauza unor dureri severe la spate, informează contactmusic.com.

Citeşte şi: ALERTĂ - Şefa FMI, scrisoare pentru premierul Viorica Dăncilă: Ce i-a transmis Christine Lagarde / DOCUMENT

Muzicianul în vârstă de 70 de ani a fost supus mai multor operaţii chirurgicale la spate, dar spune că are dureri atât de mari încât are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa şi se bazează pe ajutorul soţiei sale, Deborah, pentru a se urca în pat seara.

"Pentru că mă doare spatele atât de mult, nu am mai fost capabil să mai cânt în ultimul an. Foloseşti tot corpul ca să cânţi şi pur şi simplu nu mai pot să o fac", a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Însă Meat Loaf spune că nu se dă bătut. "Având în vedere modul în care am fost crescut, am învăţat să fiu dur şi să nu mă opresc niciodată. Sunt tare ca stânca", a mai spus acesta, povestind că a suferit numeroase contuzii la cap de-a lungul timpului.

"Am avut 18 contuzii. Şi nimic nu m-a înfrânt. Da, niciodată nu cad", a completat Meat Loaf.

În iunie 2016, Meat Loaf s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert susţinut în Canada, fiind dus la spital în condiţie critică. În trecut, artistul a mărturisit că suferă de astm şi de o afecţiune cardiacă. De asemenea, Meat Loaf s-a mai prăbuşit pe scenă în 2011, în timpul unui concert în SUA, dar artistul s-a ridicat şi a încheiat spectacolul. În 2003, el s-a prăbuşit pe Wembley Arena din Londra şi a fost internat în spital.

Născut Marvin Lee Aday, Meat Loaf este actor, cântăreţ, compozitor şi producător de muzică. El a devenit cunoscut datorită producţiilor de teatru şi cântecelor de operă, printre care "Paradise by the Dashboard Light", ''Two out of Three Ain't Bad" şi "Bat out of Hell", şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Trilogia de albume "Bat Out of Hell" a fost vândută în peste 50 de milioane de copii la nivel mondial.

Cântăreţul a câştigat un premiu Grammy pentru melodia "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)". El a mai jucat în filme precum "The Rocky Horror Picture Show" şi "Fight Club".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.