Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ: Cinci universităţi din România, în topul celor mai bune 1.000 de universităţi din 2018

clasament

Învăţământul universitar românesc începe să îşi facă tot mai mult simţită prezenţa în elita mondială, a transmis luni preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, într-o postare pe Facebook. 

"Învăţământul universitar românesc începe să îşi facă tot mai mult simţită prezenţa în elita mondială. De anul viitor, cinci universităţi din România se vor regăsi în topul celor mai bune 1.000 de universităţi, conform Times Higher World University Rankings. Este o performanţă încurajatoare pentru mediul universitar şi un semn că lucrurile încep să meargă într-o direcţie bună. Ca fost cadru didactic universitar, înţeleg cât de dificil este să te afli în elita mondială, să rămâi printre cei mai buni şi vreau să îi felicit pe toţi cei care prin munca lor au făcut posibil acest progres", a scris Tăriceanu, într-un mesaj prilejuit de deschiderea noului an universitar.

Klaus Iohannis pune degetul pe rană, la deschiderea anului universitar: imaginea DEZASTRULUI


Potrivit acestuia, "universităţile reprezintă una dintre principalele surse ale performanţei viitoare a tinerilor, dar şi un fundament pentru dezvoltarea societăţii în care trăim". 

"Tinerii care azi intră pe porţile universităţilor trebuie să ştie că anii petrecuţi aici sunt cheia formării personalităţii lor şi, cu multă muncă, baza pentru performanţele viitoare pe piaţa muncii. Este important ca generaţia care acum face primii paşi pe culoarele universităţilor să profite de aceşti ani, care nu se mai întorc niciodată", a completat Tăriceanu. 

Preşedintele Senatului le-a transmis cadrelor didactice şi studenţilor succes şi realizări în noul an universitar. 

"Vreau să transmit tuturor profesorilor, asistenţilor din sistemul de învăţământ universitar că am încredere în capacităţile lor de a îmbunătăţi sistemul universitar de la an la an şi că voi continua să fiu un susţinător al lor. Studenţilor le doresc un an nou universitar cu multe succese şi realizări, iar pentru cadrele didactice multă putere de muncă, pentru că au o responsabilitate enormă în a pregăti generaţia de viitor a României", a adăugat Călin Popescu-Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.