Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste uriașă pentru fanii olteni: O glorie a Universității Craiova revine în cărți

craiova universitatea

Sorin Cârţu (63 de ani), fosta mare glorie a oltenilor, ar urma să devină noul manager general al celor de la U Craiova. Şefii trupei din Bănie ar fi luat decizia în speranţa că aportul fostului tehnician va fi decisiv pentru cucerirea titlului.

Sorin Cârţu a cucerit un titlu la Craiova în 1990 - 1991, ca tehnician, iar acum revine într-o funcţie administrativă, după o pauză de patru ani, anunţă Digi Sport. Totuşi, despărţirea de atunci nu s-a produs în cele mai bune condiţii.

"Oricum nici nu prea mă mai înţelegeam cu cei din conducere. Asta am observat eu, iar până la urmă am decis să fac un pas în spate. Mai mult, nici situaţia financiară nu prea mai este aşa de roz la echipă, iar cînd o să se facă stadionul nou, nu văd eu ce patron este dispus să plătească o chirie de meci de vreo 6.000-10.000 de euro”, spunea atunci Cârțu.

Între timp, părţile s-au împăcat şi, mai mult, actualul antrenor Devis Mangia a primit asigurări că aducerea lui Cârţu nu înseamnă o presiune suplimentară privind banca tehnică.

Înainte de prima etapă a play-off-ului, Craiova ocupă locul 3 în Liga I, cu 23 de puncte, la șapte puncte de liderul CFR Cluj, care are un meci mai mult.

Citește și: VIDEO - Fierbere mare la Moscova: Mii de protestatari au ieșit în stradă și acuză 'Cortina de Fier online' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.