Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea anului în tenis: Cea mai bună jucătoare din lume este ÎNSĂRCINATĂ/ FOTO

serena williams wimbledon

Serena Williams este însărcinată cu primul ei copil. Jucătoarea aflată pe primul loc în clasamentul WTA urmează să nască peste 5 luni.

Vedeta tenisului internațional, în vârstă de 35 de ani, a anunțat miercuri, pe o reţea de socializare, că este însărcinată și a postat o fotografie cu burtica de mămică. În fotografie, Serena apare într-un costum de baie galben prin care se profilează deja sarcina care a ajuns la 20 de săptămâni. Pe reţelele de socializare au început să apară felicitări, chiar şi din partea unor vedete internaţionale, însă Serena a şters imaginea la scurt timp. Nu există deocamdată o confirmare oficială a reprezentanţilor sportivei.

Începând de luni, 24 aprilie, sportiva americană va urca pe prima poziţie a ierarhiei feminine la zi, depăşind-o pe Angie Kerber. Serena va face saltul către primul loc fără a juca, ea profitând de faptul că viitorul clasament WTA se va face fără rezultatele de la Stuttgart, de anul trecut.

Serena Williams deţine cele mai multe trofee de Grand Slam decât orice altă jucătoare din Open Era, câştigând cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open. Ultimul meci jucat în circuit de americancă a fost chiar finala din Australia, unde s-a impus în faţa surorii sale, Venus Williams, scor 6-4, 6-4. La momentul respectiv, Serena era deja însărcinată.

Serena Williams este logodită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.