Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea care a surprins sportul românesc: Numire importantă la o echipă de handbal din România! Ce s-a aflat ulterior

Federatia Romana de Handbal
handbal

Constantin Căliman, fostul director al CSM Bucureşti, este noul preşedinte al clubului Minaur Baia Mare. Principalele obiective ale noului preşedinte: buget stabil, lot competitiv, condiţii de pregătire. Minaur Baia Mare şi Constantin Căliman au intrat în ”joc”, dar apoi au anunţat că e doar o glumă de 1 aprilie.

”Dacă la început informaţia era privită cu oarecare scepticism, mai ales că dl Căliman n-a confirmat niciodată afirmaţiile apărute în presă, astăzi suntem în măsură să-i anunţăm pe toţi iubitorii handbalului din Baia Mare (şi nu numai) că dl Constantin Căliman este noul preşedinte executiv al CS Minaur. Negocierile au fost foarte dure, dar până la urmă am reuşit să ne înţelegem. Omul este un profesionist desăvârşit şi pentru că nu vrea să facă o treabă de mântuială a pus câteva condiţii: asigurarea unui buget stabil, un lot competitiv şi condiţii decente de pregătire”, a declarat Ioan Băban, antrenorul care ar fi ”negociat” cu Constantin Căliman din partea autorităţilor locale băimărene.

Citește și: Informații de ultimă oră despre fostul jucător de la CFR Cluj care a încercat să se sinucidă: Anunț înfiorător al medicilor, după operația care a durat ȘASE ORE

La rândul său, Căliman a declarat: ”Vizavi de sezonul care urmează, în funcţie de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie din partea principalului finanţator, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Baia Mare, vom stabili strategia pentru echipa feminină în Liga Naţională. Dorim să păstrăm scheletul echipei care a reuşit promovarea, de asemenea, jucătoarele tinere de perspectivă. Intenţionăm să înfiinţăm şi echipa satelit din Divizia A, iar după aceea ne vom gândi şi la completarea lotului pe anumite posturi, în funcţie de solicitările colectivului tehnic”.

Noul conducător al CS Minaur Baia Mare a plusat şi scris şi un mesaj pe Facebook după ”anunţarea” numirii sale: ”Da! În sfârşit, m-am hotărât. După multe discuţii voi merge la Baia Mare să câştigăm EHF Women Champions League”.

”A fost doar o glumă de 1 aprilie. Nu se pune problema, cel puţin acum, nu”, a declarat Ioan Băban pentru News.ro.

Constantin Căliman a condus CSM Bucureşti în perioada 2013-2015, plecând prin demisie din funcţie. Sub conducerea sa, CSM Bucureşti a câştigat titlul naţional la feminin,în 2015, chiar în faţa formaţiei HCM Baia Mare.

La ora actuală, echipă feminină din Baia Mare a reuşit promovarea, iar cea masculină luptă în Liga Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.