Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veştea (PNL Braşov): Candidatul susţinut de liberali a obţinut un scor istoric

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis vot

Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că rezultatul este unul pe care "românii şi l-au dorit" şi că PNL va face în aşa fel încât să-i convingă pe alegătorii nehotărâţi să voteze cu Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale potrivit Agerpres.

"Vrem să mulţumim tuturor românilor care şi-au exercitat dreptul de vot, fie că au fost în ţară, fie că au fost în străinătate, a fost o prezenţă istorică la vot. Este un rezultat pe care românii şi l-au dorit. Le mulţumesc celor care au fost alături de PNL şi de domnul preşedinte Klaus Iohannis şi îi îndemnăm ca, şi în continuare, să fie alături de noi. Am toată convingerea că, în perioada următoare, vom face în aşa fel încât cei care nu sunt suficient de convinşi să îşi exercite dreptul de vot şi pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis, să îi convingem şi să obţinem votul lor în turul doi", a spus Veştea.

În ceea ce priveşte votul din diaspora, liderul PNL Braşov a subliniat că Klaus Iohannis a obţinut "un scor istoric".

"Nu sunt în măsură să spun ce se va întâmpla cu votul din diaspora. Ceea ce pot să spun este că candidatul susţinut de PNL a obţinut un scor istoric (...)", a afirmat liderul PNL, întrebat dacă votul din diaspora ar putea schimba rezultatul exit-poll-urilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.