Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestea ZILEI pentru microbiști, de la Cseke Attila: stadionul Rapid, aproape finalizat. Meciurile ar putea fi reluate curând

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a anunțat că stadionul Rapid este aproape finalizat, astfel că în curând vor putea fi reluate meciurile în Giulești.

Ministrul Cseke Attila a vizitat miercuri arena din Giuleşti.

„Stadionul Rapid este aproape finalizat, au fost instalate scaunele din tribune, a fost derulat gazonul și arena arată spectaculos și cu luminile pentru nocturnă aprinse. În curând, vor putea fi reluate meciurile în stadionul Giulești”, a declarat ministrul.

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri, din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor. Suprafața de joc va fi conformă cu normele impuse de UEFA, cu o zonă înierbată de 80x120 m.

Arena va avea și o pistă de atletism de antrenament, o sală de sport, spații de cazare pentru sportivi și spații administrative, dar și spații dedicate publicului.

Costul total al investiției, finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin CNI, este de aproape 165 milioane de lei.

Reprezentanții ministerului precizează că pe stadion vor putea fi derulate competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.