Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti bune de la Braşov - Încă 10 pacienţi cu COVID-19, declaraţi vindecaţi şi externaţi

https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/
externare spital

Alţi 10 pacienţi cu COVID-19, declaraţi vindecaţi, au fost externaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov în ultimele cinci zile, a anunţat, marţi, Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

Potrivit unei informări transmisă de sursa citată, cei 10 pacienţi - cinci bărbaţi, trei femei şi doi copii, au fost externaţi în perioada 16-20 aprilie, numărul total al persoanelor vindecate în judeţul Braşov ajungând astfel la 63.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

Potrivit sursei citate, marţi, în judeţul Braşov erau 139 de persoane în carantină şi 564 de persoane autoizolate şi monitorizate la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 524 de verificări privind respectarea condiţiilor autoizolării. Pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare şi a OUG privind instituirea stării de urgenţă poliţiştii şi jandarmii au aplicat sancţiuni în valoare totală de 382.000 de lei, a menţionat sursa citată.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul judeţului Braşov în prezent sunt 345 de cazuri confirmate cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.