Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune de la Buzău - Scade numărul persoanelor carantinate, iar numărul îmbolnăvirilor este staţionar

www.brasovultau.ro
centru carantina

Un număr de 512 persoane sunt în carantină instituţionalizată joi, mai puţine decât ziua precedentă, iar 1.361 de persoane sunt în izolare la domiciliu, nici un alt caz îmbolnăvire nefiind semnalat în ultimele zile în judeţul Buzău, a informat Biroul de presă al Prefecturii Buzău, potrivit Agerpres.

"În judeţul Buzău sunt 13 bolnavi de COVID-19, nici o altă îmbolnăvire nu a apărut în ultimele zile, 512 persoane sunt în carantină instituţionalizată, iar 1361 de persoane sunt în izolare la domiciliu", a precizat sursa citată.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 314 de poliţişti, peste 100 de jandarmi, 151 de poliţişti locali şi 48 de militari din cadrul MApN.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

"Sunt asigurate cu pază cu efective de jandarmi un număr de 18 obiective de pe raza judeţului, transporturile speciale, de valori, de materiale medicale, precum şi transporturile cu persoane duse către centrele de carantină.

În urma misiunilor executate, au fost aplicate 16 sancţiuni, dintre care un avertisment scris şi 15 amenzi, în valoare totală de 30.000 lei pentru încălcarea prevederilor stabilite în Ordonanţele Militare nr. 2/2020 şi nr. 3/2020, respectiv 4 amenzi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, stabilite prin Legea 61/1991, în valoare totală de 1.700 lei ", a arătat sursa citată.

Reprezentanţii Biroului de presă al Prefecturii Buzău au precizat că "structurile IPJ Buzău, împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 1165 de persoane, fiind aplicate 219 de sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea prevederilor din OM nr. 2/2020 şi din OM nr. 3/2020, în valoare totală de peste 473.000 de lei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.