Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti bune de la ISU: Incendiul din Bucureşti, localizat. Nu mai există riscul de extindere

incendiu

Bogdan Toma, reprezentantul ISU, a precizat pentru MEDIAFAX că incendiul din nordul Capitalei este localizat, adică nu există pericolul ca flăcările să ajungă la clădirile din apropiere, însă echipajele intervin în continuare pentru a-l lichida, chiar dacă acțiunea este una dificilă.

„La acest momment, incendiul este localizat, ceea ce înseamnă că nu mai există pericolul de propagare la alte clădiri invecinate. Intervenim în continuare pentru lichidarea incendiului cu 27 de autpseicale cu apă și spumă, patru autoscări, patru autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială CBRN”, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Vezi şi: FOTO/VIDEO Imagini dramatice de la incendiul din nordul Bucureștiului - Norul de fum se vede de la 10 kilometri

Potrivit reprezentatului ISU, echipajele s-au mai confruntat cu astfel de incendii de amploare în Capitală. De asemenea, pompierii au la indemână surse de apă, chiar dacă au fost întâmpinate unele probleme cu alimentarea.

„Intervenția este una destul de dificilă intrucât vorbim de suprafață mare incendiată, un număr foarte mare de forțe alocate, o căldură foarte mare cu care se confruntă colegii mei. Am luat măsura adoptării unui dispozitiv circular, ceea ce înseamnă că am inconjurat clădirea”, mai spune Bogdan Toma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.