Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești BUNE pentru cadrele MAI - Ludovic Orban a aprobat amendamentul lui Marcel Vela. Ce urmează începând cu data de 1 ianuarie

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, continuă demersurile pentru acordarea drepturilor cadrelor MAI. Guvernul a aprobat luni, 23 decembrie, amendamentul depus de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, în calitate de senator, la Legea bugetului de stat pe anul 2020 privind actualizarea cuantumului normei de hrană la care au dreptul angajații MAI.

Dezvăluirile lui Cristi Borcea - Cum l-a băgat pe Gigi Becali în pușcărie

„Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2020, personalul Ministerului Afacerilor Interne va primi compensația bănească/ alocația valorică pentru drepturile de hrană la valoarea actualizată în mod unitar cu toate celelalte instituții publice din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională”, transmite MAI printr-un comunicat de presă.

În cadrul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului, Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului asupra proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2020, Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 și Proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea unor acte normative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.