Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru locuitorii din Făgăraș și Victoria

Facebook
Mara Mares

Vești bune pentru locuitorii din Făgăraș și Victoria

Făgărașul și Victoria au fost recunoscute legal ca fiind zone afectate de poluarea permanentă, iar persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în aceste orașe dar și pe o rază de 8 km în jurul acestora beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizări.

Amendamentul a fost depus de către deputații PNL și are ca scop recunoașterea noii categorii de drepturi și locuitorilor din Făgăraș și Victoria, pentru ca și aceștia să beneficieze de tratament egal în fața legii.

„AM PROMIS, AM FĂCUT!

Pensionare cu 2 ani mai devreme pentru locuitorii din Făgăraș și Victoria!

Făgărașul și Victoria au fost recunoscute legal ca fiind zone afectate de poluarea remanentă, iar persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în aceste orașe dar și pe o rază de 8 km în jurul acestora beneficiază de REDUCEREA vârstei standard de pensionare cu 2 ANI, fără penalizări!

O inițiativă legislativă în acest sens a fost depusă în circuitul parlamentar în urmă cu mai bine de doi ani, și a fost respinsă de majoritatea PSD în mod nejustificat. Însă ideea din spatele inițiativei a fost concretizată ieri, în Camera Deputaților, printr-un amendament depus de parlamentarii Partidului Național Liberal.

Scopul măsurii a fost recunoașterea acestui drept și locuitorilor din Făgăraș și Victoria, pentru ca și aceștia să beneficieze de tratament egal în fața legii.

Am reușit să îndeplinim această promisiune făcută oamenilor. Îi mulțumesc Președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veştea pentru inițiativa realizării de ieri, și colegilor mei Andronache Gabriel și Victor Paul Dobre pentru promovarea amendamentului și sprijinul concret arătat ieri la nivelul Camerei Deputaților. Le mulțumesc tuturor beneficiarilor vizați de această lege, pentru că și-au pus speranța în noi și ne-au susținut în această luptă de anduranță. Chiar dacă PSD s-a opus acestei inițiative timp de 3 ani, totuși, în aceste momente, chiar dacă prin altă modalitate, se împlinește promisiunea pe care v-am făcut-o, cu mai bine de 2 ani în urmă.

Nu ne oprim aici!”, a scris Mara Mareș, deputat PNL, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.