Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru români! Biletele pentru zborurile anulate vor fi plătite automat de Wizz Air

newsair.ro
wizz air

Wizz Air a anunțat, marți, că a automatizat procesul de rambursare a clienților afectați, încărcând automat 120% din tariful original sub formă de credit de companie în conturile clienților săi, anunță compania aeriană într-un comunicat de presă.

Wizz Air anunță că a luat această decizie din cauza volumului semnificativ mai mare de zboruri anulate ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Pe lângă introducerea procesului de rambursare automatizat, Wizz Air își va dezactiva temporar funcția de înregistrare a cererilor online, până cel târziu la 14 aprilie 2020, pentru a se asigura că poate gestiona volumul de peste 100 de ori mai mare de anulări primite în ultima perioadă

Citește și: Cum să îţi protejezi sănătatea mintală în fața provocărilor aduse de pandemia de coronavirus

Reprezentanții companiei aeriene dau asigurări că, deși va dura mai mult decât de obicei, toate cererile vor fi gestionate și clienții vor fi eligibili pentru o rambursare pentru zborul sau zborurile anulate.

„În această perioadă extrem de neobișnuită, vă rugăm să aveți răbdare și să folosiți cât mai mult posibil platformele noastre de gestiune individuală, accesibile din e-mail-uri primite, pentru a minimiza traficul către centrele noastre de apeluri extrem de ocupate”, se mai arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

Wizz Air mai spune că procesul automat de rambursare a banilor pentru agențiile de turism este dezvoltat cu prioritate mare și le cere pasagerilor care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online –să ia legătura cu compania de la care și-au achiziționat biletel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.