Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru românii care au cumpărat bilete - Euro 2020 va avea loc cu spectatori

euro 2020

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, într-un interviu pentru AFP, că la Campionatul European amânat pentru anul viitor din cauza coronavirusului vor fi spectatori în tribune, relatează Le Figaro potrivit Agerpres.

“Poate ceea ce ni se pare bizar astăzi nu va fi la fel în decembrie sau în ianuarie. Mai avem timp de gândire. Deocamdată, menţinem acelaşi format şi sperăm şi ne gândim că vom avea spectatori pe stadioane”, a spus Ceferin. “Nici măcar nu vreau să vorbesc de absenţa spectatorilor sau de un număr limitat de spectatori. Vreau să rămân optimist, să transmit energie pozitivă şi cred cu adevărat, personal, că vom avea spectatori. Dacă acest lucru va fi imposibil, vom discuta la momentul respectiv. Sincer cred că lucrurile vor reveni la normal anul viitor sau chiar mai devreme”, a adăugat preşedintele UEFA.

Campionatul European din 2020 a fost amânat pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.  Toate cele 12 oraşe-gazdă, între care şi Bucureşti, şi-au reafirmatt implicarea în proiectul Euro, astfel că vor găzdui meciuri din cadrul competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.