Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vesti bune pentru turiști: Preţurile pe litoral scad şi cu 40%

turistderomania.ro
statiune olimp litoral

Gradul de ocupare la hotelurile de pe litoral pentru prima săptămână din septembrie este de 70%. Patronii nu se aşteaptă ca plajele să se golească în extra-sezon, cu atât mai mult cu cât preţul unui sejur la Mamaia poate scădea şi cu 40%.

Tarifele pe litoral aproape se înjumătăţesc faţă de mijlocul sezonului, însă nu şi gradul de ocupare, care este pentru primele săptămâni din septembrie la fel ca în restul verii, spun patronii de hoteluri, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

„La început de septembrie, tarifele scad destul de simţitor, undeva la 30-40% faţă de sezon de vârf. Suntem undeva, pentru săptămâna viitoare, undeva pe la 70% şi tot sună telefonul şi primim e-mailuri. Toate rezervările sunt last-minute”, spune Răzvan Dobre, patronul unui hotel din Mamaia.

Aniela, ca mulţi alţi turişti, ar fi mers în altă parte în concediu, dar, speriată de coronavirus, a ales să rămână pe plajele din Mamaia, deşi, chiar şi reduse, preţurile i se par ridicate. Aici, un sejur care în august costa 900 de euro pentru două persoane cu mic dejun la un hotel de 4 stele, în septembrie este 550 de euro.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals

„Dacă nu era această situaţie am fi ales probabil să mergem în Grecia sau în Croaţia. Am mai fost şi condiţiile sunt mult mai bune ca aici la un preţ mai mic”, spune Aniela.

„Am ales să vin acum pentru că şi vremea este mai bună decât în mijlocul verii, e puţin mai răcoare şi este mai liber, sunt mai puţini oameni, e foarte plăcut”, crede şi Mădălina, o altă turistă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.