Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti de ULTIMĂ ORĂ de la Casa Regală a Marii Britanii! Prinţul William şi Kate, părinţi pentru a TREIA oară

Printul William Kate

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, ducesa de Cambridge, vor deveni părinţi pentru a treia oară, a anunţat, luni, Palatul Kensington, informează bbc.com.

Familia regală, inclusiv regina Elizabeth a II-a, şi familia ducesei de Cambridge sunt ”încântate de veste”.

La fel ca în cazul celor două sarcini anterioare, ducesa de Cambridge suferă de hyperemesis gravidarum - o formă severă de greţuri matinale.

Kate Middleton nu se va mai prezenta la Hornsey Road Children's Centre din Londra, luni, unde îi era aşteptată vizita, ea primind îngrijire la Palatul Kensington.

Ducele şi ducesa de Cambridge mai au un fiu, prinţul George, în vârstă de 4 ani, şi o fiică, prinţesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Kate şi William au început o relație în 2002, dar până în 2007 s-au despărțit de mai multe ori. S-au împăcat în cele din urmă, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia. După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Pe 29 aprilie 2011, Kate şi William s-au căsătorit, Londra fiind invadată la propriu de milioane de oameni veniţi special pentru acest eveniment - descris ca „nunta secolului". Peste 2 miliarde de telespectatori au urmărit cel mai așteptat eveniment al anului și chiar al mileniului. Astfel, Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, iar Prințul William a primit titlul de Duce de Cambridge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.