Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești de ULTIMĂ ORĂ de la medicii din Timișoșara: Rezultatele pentru 11 TESTE de coronavirus

coronavirus otopeni epidemie gripa virus boala

Vești de ultimă oră de la Timișoara, privind rezultatele a 11 teste de coronavirus făcute rudelor și amicilor femeii infectate cu virusul.

Toate cele 11 teste făcute de medicii din Timişoara, pentru coronavirus, sunt negative, au anunţat autorităţile. Este vorba despre 9 pasageri din avion şi însoţitoare de bord care au luat contact cu pacienta infectată şi de alte două femei care au fost internate în cursul zilei de sâmbătă, la spital, conform News.ro.

Citește și: Sorina Matei ARUNCĂ ÎN AER cazul Sorinei Pintea: ce document ESENȚIAL lipsește din dosarul DNA

Medicii au anunţat că evoluţia celor internaţi in secţia specală de la Timişoara a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” este una bună, pacienta cu coronavirus confirmat vineri, dar şi cele două femei ajunse sâmbătă, una direct la spital, cealalta luată cu izoleta de pe aeroport, se simt bine. Acestea din urmă au doar o gripă de sezon.

 

”Toate rezultatele care s-au lucrat în această dimineaţă sunt negative. Aşa cum spuneam şi ieri, contacţii direcţi şi persoanele din avion rămân în izolare la domiciliu urmând să li se mai recolteze o probă sau două, iar după aceea, după cele 14 zile, dacă sunt declaraţi negativi, se vor putea întoarce la lucru. Cele două doamne care sunt internate de ieri în spital sunt negative. Ele nu sunt contact cu pacientul zero, aşa că în măsura în care simptomatologia le va permite, vor fi externate şi vor continua izolarea la domiciliu pe o perioadă de 14 zile”, a anunţat Voichiţa Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.