Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veşti extrem de proaste pentru Oprescu. Ce îi pregăteşte DNA

sorin oprescu

Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv şi supus, în prezent, unor investigaţii oncologice, primeşte în continuare veşti proaste. Procurorii DNA vor să extindă ancheta în cazul său pentru spălare de bani şi constituire de grup infracţional, informează România TV. Aceste infracţiuni i-ar aduce un spor considerabil de pedeapsă în cazul unei condamnări.

Informaţia privind posibila extindere a urmăririi penale pe numele lui Sorin Oprescu apare în motivarea prelungirii mandatului de arestare, decisă de Tribunalul Bucureşti. Pentru aceleaşi infracţiuni ar putea fi vizat şi fiul primarului.

În documentul amintit, judecătorul de drepturi şi libertăţi care a decis, în primă instanţă, prelungirea arestului preventiv pe numele lui Sorin Oprescu, se arată că procurorii DNA au solicitat acest lucru întrucât în cazul primarului suspendat al Capitalei se efectuează în continuare cercetări, iar punerea sa în libertate sau sub control judiciar ori în arest la domiciliu i-ar putea permite acestuia să ia legătura cu alte persoane din dosar şi să influenţeze ancheta.

Procurorii fac în continuare cercetări pentru presupuse fapte de spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Vezi şi: Oprescu, transferat la Fundeni pentru o investigatie decisiva

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.