Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vesti proaste de la meteorologi: ninsorile lovesc în România de Paște și 1 Mai

Facebook
paste zapada

Paștele ortodox este programat să fie sărbătorit în acest an pe data de 5 mai, iar meteorologii de la AccuWeather au  publicat prognoza meteo pentru luna aprilie și primele zile din mai.

Conform datelor disponibile, pare să existe posibilitatea de ninsoare în luna mai, având în vedere că sunt așteptate ninsori și în aprilie, conform Gândul.ro.

Deși prognoza exactă pentru luna mai încă nu a fost făcută publică, nu ar fi exclus să avem parte de ninsoare, având în vedere că sunt prognozate precipitații sub formă de zăpadă în aprilie, așa cum putem observa mai jos.

content-image

Specialiștii ANM anunță o vreme ciudată, în următoarele săptămâni: diferențe mari de temperatură

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie - 4 martie. Conform prognozei, în prima parte a lunii februarie vom avea temperaturi peste medie, în timp ce în a doua parte temperaturile vor fi în scădere și este posibil să avem un episod de ninsoare, informează Mediafax.

5 - 12 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 - 19 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

19 - 26 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie - 4 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.