Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru fanii Galaxy Note! Ce mișcare are în vedere gigantul Samsung / surse

www.agerpres.ro
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Electronics Co Ltd ar putea să renunțe la linia de smartphone-uri de top Galaxy Note anul viitor, o mișcare care ar reflecta scăderea puternică a cererii de smartphone-uri de ultimă generație din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters, conform Mediafax.

Galaxy Note, cunoscut pentru ecranul său mare și un stylus pentru luarea de notițe, este una dintre cele două serii de telefoane premium ale Samsung - cealaltă fiind Galaxy S, mai compact.

În prezent, gigantul tehnologic sud-coreean nu are planuri să dezvolte o nouă versiune a Galaxy Note pentru 2021, au spus trei surse anonime.

În schimb, modelul de top al seriei Galaxy S, S21, va avea un stylus, iar următoarea versiune a telefonului pliabil Samsung va fi compatibil cu un stylus, care va fi vândut separat, a spus una dintre surse.

OMS vine cu un nou AVERTISMENT! Oamenii uită deja pandemia: 'Probabil că vom trăi din nou acelaşi lucru sau chiar mai rău în timpul vieţilor noastre'

O a doua sursă a declarat că eforturile de dezvoltare ale companiei care în mod normal ar fi fost direcționate către Note vor fi acum canalizate spre gama de telefoane pliabile.

Samsung a refuzat să comenteze.

Tom Kang, analist la firma de cercetare Counterpoint, a declarat că vânzările din seria Note vor scădea cu o cincime, până la 8 milioane în acest an, în timp ce vânzările din seria S vor scădea probabil cu 5 milioane, până la mai puțin de 30 de milioane.

„Cererea de produse premium a scăzut anul acesta și mulți oameni nu caută produse noi”, a spus el.

Galaxy Note 20 a fost lansat în Statele Unite în acest an cu un preț de 999 dolari, la fel ca Galaxy S20, în timp ce iPhone 12 începe de la 799 dolari.

Samsung a lansat pentru prima dată Note în 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.