Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru fanii iPhone: lansarea noului model '14' ar putea să se amâne, pe fondul tensiunilor China - SUA - Taiwan

cdn.wccftech.com
apple

În timp ce Apple se pregătește să lanseze următoarea generație de iPhone-uri - modelul 14 - , un nou articol din presa de specialitate a indicat că viitorul iPhone va fi probabil amânat din cauza tensiunilor tot mai mari dintre China și Taiwan, potrivit presei de tehnologie.

Potrivit GSMArena, Apple este principalul client al TSMC, iar compania livrează cipuri către Pegatron din China, unde sunt asamblate iPhone-urile. Iar vizita președintelui Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi în Taiwan a pus o tensiune și mai mare pe relația China-Taiwan.

Ca urmare, PCC a venit cu noi reglementări care interzic orice mențiune a "Taiwanului" sau a "Republicii Chineze" în documentele de transport maritim.

Acest lucru, la rândul său, înseamnă că o parte, dacă nu chiar tot hardware-ul, ar putea fi returnat în Taiwan și, ca urmare, ar putea întârzia producția iPhone 14, potrivit raportului, realatează indiatvnews.com.

De asemenea, vicepreședintele Pegatron și directori de top de la TSMC au fost văzuți cu Pelosi în timpul vizitei, astfel încât acesta ar putea fi începutul unui război comercial mai aprig între PCC și Taiwan, în care Apple și alte companii cu sediul în SUA sunt prinse la mijloc, a adăugat acesta.

Apple se află deja în discuții cu partenerii săi taiwanezi și a cerut ca toate etichetele cu "Made in Taiwan" sau "Republic of China" să fie eliminate sau înlocuite.

Recent, un raport a afirmat că Apple intenționează să livreze iPhone 14 simultan de la fabrici din China și India.

Pe site-ul de microblogging Twitter, analistul Ming-Chi Kuo a declarat că cel mai recent sondaj al său indică faptul că fabrica de producție a iPhone de la Foxconn din India va livra noul iPhone 14 de 6,1 inchi aproape simultan cu China pentru prima dată în a doua jumătate a anului 2022 (India fiind cu un trimestru sau mai mult în urmă în trecut).

Linia iPhone din acest an va include probabil iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.