Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru șoferi: Falimentul City Insurance scumpește polițele RCA/ Estimare de prețuri

National
RCA

Preţurile RCA din piaţă au ajuns la scum­piri între 5% şi 145% din luna februarie 2021 pâ­nă în prezent, la principalii jucători RCA din pia­ţă. După falimentul City Insurance, unii asigurători au scumpit din nou polițele.

Euroins practică cel mai mic preţ, mo­mentan, în timp ce res­tul asigu­ră­to­rilor au ajuns la preţuri de peste 1.000 de lei pen­tru o poliţă cu vala­bi­litate de şase luni, la mo­men­tul anun­ţului falimen­tu­lui City Insurance, potri­vit date­lor colectate de Ziarul Financiar în ba­za unei platforme de brokeraj în asigurări.

Astfel, pentru o per­soa­nă cu vârsta cu­prin­să între 25 şi 30 de ani, având clasa B0, pentru o pe­rioa­dă de 6 luni, pentru un au­to­turism marca Re­nault Me­gane, din anul 2016, cu un motor de 1.598 cmc, pe mo­torină, ofer­ta RCA al ce­lui de-al doi­lea cel mai ma­re asi­gu­rător RCA din pia­ţă, Euro­ins, este de 590 de lei, în timp ce ofer­tele Grawe, Uniqa Asigu­rări, Asirom, Groupama şi Omniasig depăşesc preţul de 1.000 de lei, iar Gene­rali oferă o poliţă RCA chiar la peste 2.000 de lei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.