Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veștile proaste nu se mai opresc pentru Casa Regală: Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav /Video

BBC
Kate Middleton

Kate Middleton a primit recent un alt diagnostic grav din partea medicilor, după ce acum o lună a dezvăluit publicului că suferă de cancer.

Se pare că soția Prințului William se confruntă cu o nouă afecțiune, conform informațiilor oferite de apropiații ei, iar starea sa psihică este afectată. În plus, familia regală britanică traversează momente dificile, având în vedere diagnosticul de cancer al Regelui Charles și al Prințesei de Wales.

Toate aceste probleme au avut un impact psihic asupra lui Kate, conform surselor apropiate familiei regale britanice, care spun că prințesa se luptă cu o "anxietate intensă". Această anxietate este provocată de boala de care suferă și de responsabilitatea crescută pe care trebuie să o își asume în monarhie, mai ales după ce Regele a fost diagnosticat cu cancer.

„La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă” a declarat pentru Mirror Tina Brown, fost editor al Vanity Fair.

Prințul William și Prințul George au fost văzuți la meciul dintre Aston Villa și Lille. Aceasta este prima apariție publică a membrilor familiei după data de 22 martie, când Prințesa de Wales a anunțat că urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

William, Kate și cei trei copii ai lor au fost absenți de la slujba din Duminica Paștelui de la Capela St. George, în urma unui anunț care a șocat pe toată lumea. Într-un clip video, Kate a dezvăluit că diagnosticul a fost o surpriză totală, dar se simte bine și este puternică.

„A fost nevoie de timp pentru a mă recupera după o intervenție chirurgicală majoră înainte de a începe tratamentul. Dar cel mai important, a fost nevoie de timp pentru a le explica totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și pentru a-i asigura că voi fi bine."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.