Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veteranul Ryan Babel a fost exclus în lotul preliminar al naţionalei Olandei pentru EURO 2020

euro 2020

Veteranul Ryan Babel nu este în lotul preliminar al naţionalei Olandei pentru EURO 2020, selecţionerul Frank de Boer incluzându-i în schimb, printre cei 34 de fotbalişti, pe tinerii Cody Gakpo şi Jurrien Timber, transmite Reuters.

Ryan Babel, un atacant de 34 de ani, acum la Galatasaray Istanbul, era convocat în mod regulat de Frank de Boer. Babel a debutat cu gol la naţională, pe 26 martie 2005, în victoria cu 2-0 împotriva României, la Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale 2006.

De Boer l-a inclus în lotul preliminar pe Daley Blind, fundaşul lui Ajax Amsterdam, care a suferit o gravă accidentare la genunchi în luna martie, dar speră să fie apt pentru turneul final ce va începe pe 11 iunie. În lot este şi portarul Maarten Stekelenburg, 38 de ani, care şi-a prelungit zilele trecute contractul cu Ajax, scrie News.ro.

Convocaţi în premieră sunt Cody Gakpo, atacantul de 22 de ani al lui PSV Eindhoven, şi Jurrien Timber, fundaşul de 19 ani al lui Ajax, care a impresionat în a doua parte a sezonului în Eredivisie.

De Boer va anunţa lotul final de 26 de jucători pe 26 mai, a indicat Federaţia olandeză (KNVB).

În această săptămână, fundaşul Virgil van Dijk (FC Liverpool), căpitanul naţionalei Olandei, a anunţat că a luat decizia dificilă de a nu participa luna viitoare la EURO 2020, cu intenţia de a se recupera complet după accidentarea la genunchi care l-a făcut să rateze aproape întregul sezon.

Olanda va evolua în Grupa C a EURO 2020, alături de Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord, urmând să dispute toate cele trei meciuri din grupa sa la Amsterdam.

Lotul preliminar este următorul:

portari: Marco Bizot (AZ Alkmaar), Jasper Cillessen (Valencia), Tim Krul (Norwich City), Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam)

fundaşi: Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Ajax Amsterdam), Matthijs de Ligt (Juventus), Stefan de Vrij (Inter Milano), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), Hans Hateboer (Atalanta), Rick Karsdorp (AS Roma), Jeremiah St Juste (Mainz), Kenny Tete (Fulham), Jurriem Timber (Ajax Amsterdam), Patrick

van Aanholt (Crystal Palace), Joel Veltman (Brighton & Hove Albion), Owen Wijndal (AZ Alkmaar)

mijlocaşi: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Marten de Roon (Atalanta), Ryan Gravenberch, Davy Klaassen (ambii Ajax Amsterdam), Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar), Donny van de Beek (Manchester United), Tonny Vilhena (Krasnodar), Georginio Wijnaldum (FC Liverpool)

atacanţi: Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Luuk de Jong (Sevilla), Memphis Depay (Olympique Lyonnais), Anwar El Ghazi (Aston Villa), Cody Gakpo, Donyell Malen (ambii PSV Eindhoven), Quincy Promes (Spartak Moscova), Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.