Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Veterinari în acţiune', prima emisiune filmată într-un spital social, debutează la Prima TV

prima tv

"Veterinari în acţiune", prima emisiune filmată într-un spital veterinar social, cu doctorul Aurelian Ştefan, va debuta sâmbătă, la ora 10.00, pe Prima TV, informează News.ro.

În primul spital veterinar social din Europa, fiecare zi aduce ceva neaşteptat: de la pacienţi cu „tradiţie“, la vizite noi, de la intervenţii complicate, la operaţii de salvare a diverşilor „vagabonzi“ rătăciţi pe plaiurile României.

„Mizăm pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Valori comune nouă şi pacienţilor noştri, cu sau fără blană. Fiecare zi este o provocare, fiecare pacient este important, fiecare caz îl tratăm cu atenţia cuvenită. La Center of Hope oferim speranţa”, spune Aurelian Ştefan, salvatorul şi apărătorul animalelor cu sau fără familie.

Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii "Veterinari în acţiune", este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea pentru vietăţile cu care împărţim casele sau curţile, oraşele şi satele României. Doctorul Aurelian Ştefan are tratamentele potrivite pentru pacienţii săi necuvântători şi luptă pentru găsirea unui remediu împotriva inerţiei, cruzimii şi violenţei împotriva animalelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.