Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt oficial rus, reacție virulentă: 'Rachetele furnizate de Occident către Ucraina pot zbura înapoi către proprietarii lor'

navalpost.com
Harpoon rachete racheta

Președintele Dumei de Stat din Federația Rusă, Viaceslav Volodin, susține că rachetele pe care Washingtonul și Bruxellesul le furnizează Ucrainei, din cauza „neprofesionalismului” regimului de la Kiev, pot zbura înapoi către proprietarii lor.

"Rachetele pe care Washingtonul și Bruxelles-ul le furnizează regimului de la Kiev, din cauza neprofesionismului său, pot zbura înapoi către proprietarii lor. Ministrul Apărării din Ucraina a declarat că nu înțelege rachetele: este avocat și nu poate distinge un tip de armă de altul", a scris sâmbătă președintele Dumei pe canalul său de Telegram, citează TASS.

În același timp, potrivit lui Volodin, "Statele Unite, în dorința sa de a continua războiul până la ultimul ucrainean, fac Europa ostatică, la care aceste 'daruri' se pot întoarce".

Ministerul de Externe rus a criticat joi SUA şi Marea Britanie pentru ajutorul acordat Ucrainei în instruirea forţelor armate ale acesteia, calificând acest sprijin drept parte a 'războiului hibrid' dus de ţările NATO împotriva Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.