DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Viața ca o vacanță: Camera Deputaţilor cheltuie 4 milioane de lei pentru servicii de transport aerian și cazare la hoteluri în străinătate

mare, rhodos, vacanta

Camera Deputaţilor cumpără servicii de transport aerian internaţional de pasageri şi servicii de cazare la hoteluri în străinătate de 4 milioane de lei, potrivit agerpres.ro.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

Conform site-ului e-licitatie.ro, valoarea estimată a serviciilor de transport aerian internaţional de pasageri este de 3.000.000 lei, iar cea a serviciilor de cazare este de 1.000.000 lei.

Modalitatea de desfăşurare a licitaţiei este online (fără licitaţie electronică), modalitatea de atribuire prin acord-cadru, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar oferta de preţ se depune în euro.

Durata acordului-cadru este de 24 luni.

Cantităţile minime şi maxime de bilete de avion/ vouchere de cazare care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru se situează la valorile de minim 100, respectiv maxim 1.300 (pentru fiecare lot în parte).

Valoarea celui mai mare contract subsecvent care ar putea să fie atribuit pentru Lotul 1 - Servicii de transport aerian internaţional de pasageri se estimează la 35.000 de euro, iar pentru Lotul 2 - Servicii de cazare la hoteluri în străinătate - 20.000 de euro.

De asemenea, Camera Deputaţilor achiziţionează combustibili auto, în anul 2019, în valoare estimată de maxim 2.454.840,34 de lei.

Modalitatea de desfăşurare a licitaţiei este online (fără licitaţie electronică), modalitatea de atribuire este prin contract de achiziţii publice, criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate - preţ, iar oferta de preţ se depune în lei.

Valoarea estimată este între 1.841.176,47 lei şi 2.454.840,34 lei, fără TVA. Valoarea minimă estimată a contractului reprezintă valoarea estimată a prezentei proceduri pentru anul 2019, în timp ce valoarea maximă estimată a contractului cuprinde şi posibilele suplimentări până la 30 aprilie 2020.

Contractul este pentru 365.100 litri de combustibil pentru 2019, cu posibilitatea suplimentării la 486.788 litri până la 30 aprilie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.