Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viața începe să-și reia cursul normal în China - Echipele de fotbal își reiau antrenamentele

www.gsp.ro
Cosmin Olăroiu

Echipele din campionatul de fotbal al Chinei au reluat antrenamentele în această săptămână, când încă nu se ştie la ce dată va începe sezonul în această ţară, afectată dur de pandemia de coronavirus, scrie Reuters potrivit Agerpres.

Formaţiile din Superliga chineză au revenit de luni la antrenamente, în condiţiile în care sezonul ar fi trebuit să debuteze pe 22 februarie, conform programării iniţiale.

Mijlocul lui aprilie a fost menţionat un timp ca posibilă dată pentru startul campionatului, dar lucrurile s-au schimbat după ce Marouane Fellaini, mijlocaşul echipei Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus la revenirea în China.

Fotbalul a fost oprit în toată regiunea din cauza pandemiei. Meciurile din campionatul Japoniei ar urma să fie reluate pe 9 mai.

Toate cele 16 echipe din Superliga chineză au revenit în ţară. Echipa naţională, care se antrena în Emiratele Arabe Unite în vederea unor meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, ce au fost amânate, a sosit în weekend în insula Hainan.

În cazul echipei Shanghai SIPG, antrenorul portughez Vitor Pereira şi secunzii săi nu au fost prezenţi la şedinţa de pregătire, rămânând în izolare după întoarcerea lor în China. Acesta este un lucru obişnuit pentru tehnicienii şi jucătorii străini care au revenit în China.

Printre antrenorii din acest campionat este şi românul Cosmin Olăroiu, aflat pe banca echipei Jiangsu Suning.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.