Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viață nouă pentru o familie cu 7 copii din Sectorul 5/ Casa în care aceasta locuiește, construită în timp record prin implicarea Primăriei (VIDEO)

captură facebook
Piedone

Familia Ganea din Sectorul 5 are, de astăzi, o viață nouă! Și nu pentru că vreunul dintre membrii săi ar fi primit un transplant, ci pentru că inimile tuturor au reînceput să bată de bucurie.

Cei nouă membri ai familiei, din care șapte copii, trăiesc începând de astăzi, ceea ce numai la televizor au putut vedea: au o casă nouă și curată, construită în timp record prin implicarea Primăriei Sectorului 5, beneficiază de electrocasnice noi și au acces la educație și servicii sociale.

Acesta este micul vostru palat, acum. Maica Domnului este cu voi și, prin puterea părintelui paroh, s-au făcut aceste minuni. Ați fost luați în evidențele Direcției Generale de Assitență Socială și Protecția Copilului și faceți parte din familia noastră. A fi uman înseamnă a simți aproapele și asta facem noi”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, vineri, la inaugurarea noii locuințe a familiei Ganea.

În numai 17 zile, dintr-o casă dărăpănată, plină de igrasie și mucegai, ce făcea improprie locuirea celor nouă persoane, imobilul a fost transformat radical într-o casă cu acoperiș nou, izolație termică, instalații sanitare noi și mobilier nou, inclusiv computer și birou de studiu pentru copiii care merg la școală. Eu nici nu visam așa ceva, domnul primar!”, a exclamat Diana – mama celor șapte copii, în timp ce lacrimi de fericire îi curgeau pe obraz, astăzi când și-a văzut noua locuință.

Cazul a ajuns în atenția primarului Cristian Victor Popescu Piedone prin grija părintelui paroh Mirea Vîrtejanu și al omului de televiziune Dan Negru, aceștia luându-și angajamentul ca până pe 20 ianurie 2022 să dea șansa acestor copii și părinți, să se bucure de un trai decent. Costurile de reabilitare ale căminului familiei Ganea nu au implicat fonduri publice, fiind susținute exclusiv din donații și prin contribuția unei companii private de construcții, SC. Concelex SRL. Domnul primar a împlinit un cuvânt al Domnului, acela de a-și iubi aproapele,  ceea ce a și făcut prin gestul său umil”, a binecuvântat noul cămin preotul paroh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.